Un om puternic nu e acela care nu plânge niciodată. Ci este acela care nu se dă bătut niciodată

Un om puternic nu-i o etichetă, nu-i o ștampilă și nici nu-i un titlu. Un om puternic e un mod, un stil de viață. Un fel de scală dacă vreți.

Un om puternic este acel număr de lovituri pe care acesta l-a reușit să-l blocheze și de fiecare dată când acesta s-a ridicat, fiind îngenunchiat. Adevărata putere a unui om nu se măsoară cu ajutorul unor indicatori fizici. Aceasta poate fi definită de fapt după modul în care un om ocolește obstacolele vieții fără a pierde din demnitate.

Un om puternic se simte bine cu el însuși și nu este interesat de viața celor din jur. El face foarte puține promisiuni și angajamente și nu își mărturisește sentimentele. Micul infinit este cu adevărat elixirul înțelepciunii într-o lume tot mai complicată cuprinsă de neliniște.

Esti puternic atunci cand ai încetat sa mai plângi. Atunci cand ai încetat sa regreti alegerile pe care le-ai făcut in trecut pentru sufletul si inima ta.
Esti puternic atunci cand toate dezamăgirile prin care ai trecut s-au transformat in lectii de viata.

Esti puternic atunci cand ai ajuns sa te accepti pe tine, indiferent de opinia publica, de invidia, răutatea si inautenticitatea celor din jurul tau.
Esti puternic pentru ca te-ai ridicat de fiecare data cand ai căzut, ai inceput sa crezi atunci cand ai învins deznadejdea, ai inceput sa iti ierți trecutul si ai inceput sa te iubesti!
Esti puternic pentru ca nimic nu iti poate sta in cale.
Esti puternic pentru ca ai fost născut un invingator. Amintește-ti mereu asta!

Loading...