„Nu pot veni acasă, mamă…” Mesajul emoționant al unei românce plecată în străinătate pentru mama din România

O româncă plecată în  străinătate a postat un mesaj emoționant pe Facebook, după ce criza izbucnită din cauza coronavirus în toată Europa, a împiedicat-o să ajungă acasă de ziua de naștere a mamei sale.

„Dragă mamă,
Ăsta trebuia să fie cadoul de ziua ta, la 71 de ani. Da, am înțeles că vine timpul la un moment dat, când cel mai frumos dar, e prezența copiilor.

M-am străduit să-ți fac o surpriză, am visat cum te strig de la poartă și mă ascund după un buchet mare de flori, cum apari în prispă, cum te bucuri, cum mă iei în brațe, plină de lacrimi. Dar uite că virusul asta care a dat toată lumea peste cap, mi-a stricat planul.

Chiar dacă îmi pare foarte rău și am decis să nu mai merg, eu zic că nu-i bai, noi să fim sănătoși. Nu-i așa? Chiar dacă mai este un pic până pe 2 Aprilie, eu îți zic de pe acum la mulți ani și te rog Imaginează-ți că am fost acolo, chiar dacă e greu. Mi-e dor de tine, mamă, de zilele în care stăteam cu toții la aceeasi masă, de clipele când ne adunai pe toți în jurul tău și ne învățai atâtea și atâtea lucruri…

Sărut mâinile, Mamă”, a scris fata pe Facebook, într-o postare emoționantă.

Loading...